Dettol

Win gratis producten van Dettol

Poetsen is geen leuke taak, gelukkig is dat met de juiste producten een fluitje van een cent. Heel wat schoonmaakmiddelen ruiken vaak lekker, maar poetsen niet grondig. Dettol doet dat wel en jij kan dit nu zelf gratis ondervinden!

Dettol doodt niet alleen bacteriën, maar helpt ook bij het verwijderen van hardnekkige vlekken. En dat allemaal zonder in te boeten op de geur. Doe snel mee en laat je huis sprankelen dankzij de gratis producten van Dettol.

Waag je kans op een pakket vol Dettol producten.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife

B

Win een Aldi cadeaubon t.w.v. € 500

Leg jij altijd meer in je winkelkar dan er op je boodschappenlijstje staat? Dan kan het totaalbedrag je wel eens doen schrikken. Het overkomt ons, helaas, allemaal wel eens, daarom kan je nu een Aldi cadeaukaart t.w.v. € 500 winnen.

Met deze leuke prijs kan je je volledig laten gaan in de winkel en ga met een volle winkelkar buiten zonder er ook maar 1 cent voor te betalen. Wie wil dat nu niet?

Vul je gegevens in en maak kans op deze cadeaubon.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife

Epoxyvloer

Wat kost een epoxyvloer?

De epoxyvloer zien we veel voorbij komen, omdat mensen dit ook wel zien als de ideale vloerbedekking. Maar waarom is dit type vloerbedekking nu zo populair? Een epoxyvloer weet zich te onderscheiden door het stoot- en krasvrij materiaal. Verder kun je deze vloer in veel kleuren, maar ook patronen vinden, waardoor het aansluit bij diverse interieurstijlen. Maar wat zijn de kosten van een epoxyvloer en hoe zit het met de installatie?

Hoe duur zijn epoxyvloeren gemiddeld?

Uiteraard is het lastig om een specifieke prijs op te noemen, want de prijs is afhankelijk per epoxywinkel. Wel kunnen we de meest voorkomende prijs toelichten van wat je ongeveer kunt verwachten. Voor een oppervlakte van 20 vierkante meter tot 50 vierkante meter betaal je een prijs van €3.930 euro. Deze prijs is inclusief de btw. Hoe groter de vloeroppervlakte is, hoe lager de prijzen worden.

Het installeren van een epoxyvloer 

Ben je geïnteresseerd in het materiaal epoxy? Dan raden we je toch echt aan om hiervoor een ervaren vakman voor in te huren. Wanneer je een epoxyvloer legt, dan vereist dit enkele stappen voor het perfecte eindresultaat. Zo begin je met een primerlaag, vervolgens een egalisatielaag en dan leg je de epoxy gietvloer aan. Nu ben je bijna klaar, want het enige wat je niet moet vergeten is een coating. Coatings zorgen ervoor dat de vloer minder snel gaat slijten of dat er krassen ontstaan.

Kosten besparen met een epoxyvloer

Het is geheel begrijpelijk dat je de prijzen van de epoxyvloeren wat aan de hoge kant vindt. Gelukkig is hier een oplossing voor, want je kunt op verschillende manieren geld besparen op de kosten. Een dunnere epoxyvloer wordt voor een lagere prijs verkocht per vierkante meter. Bij een groot oppervlak kan dit al een groot verschil in prijs zijn! Verder kun je voordat je een expert inschakelt om de vloer aan te leggen, eerst zelf de ondervloer al egaliseren.  Verder zijn de epoxyvloeren in allerlei soorten kleuren en patronen verkrijgbaar. Als je kiest voor een van de standaard kleuren, ook wel RAL-kleuren genoemd, dan is de prijs automatisch een stuk voordeliger. Als laatste is het handig om een gedeelte van de afwerking zelf te doen, om zo wederom opnieuw kosten te besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afkitten of het leggen van plinten. 

Vergelijken en kosten besparen door middel van offertes

Wist je dat epoxyvloeren een levensduur hebben van gemiddeld 30 jaar? Dit is dan ook een van de redenen dat dit type vloer al jarenlang enorm populair is en tot op de dag van vandaag steeds meer in woningen te vinden is. Wil je graag geld besparen? Dan is er ook nog een andere optie dan de eerder genoemde aspecten. Op het internet zijn er talloze websites waarop je de prijzen van de epoxyvloeren kunt vergelijken. Bekijk niet een maar meerdere websites of winkels van vloerspecialisten. Je wilt tenslotte niet de hoofdprijs betalen en er later achterkomen dat je te veel betaald hebt. Vraag bijvoorbeeld een gratis offerte aan bij meerdere specialisten en vergelijk deze.

Win 10 bakken Jupiler bier

De zomer succesvol beginnen? Dat doe je met een tuinfeest natuurlijk. Steek de BBQ alvast aan en nodig al je vrienden uit, want met deze wedstrijd kun je maar liefst 10 bakken Jupiler winnen!

Met 24 flesjes per bak heb je ofwel een voorraad voor de zomer, ofwel een reden om er een extra groot zomerfeest van te maken. Schrijf je snel in, beantwoord de schiftingsvraag, vul je gegevens in en wie weet win jij de 10 bakken bier!

Win een eindeloze voorraad Jupiler bier.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife

 

Bonne maman

Win een overheerlijk pakket van Bonne Maman

Een ontbijtje op zondag in de tuin deze zomer? Dat is enkel compleet met de heerlijke confituren van Bonne Maman. Om de zomer alvast goed in te zetten, maak jij kans op een pakket vol lekkernijen van Bonne Maman.

De mand bestaat uit een ontdekkingspakket van verschillende confituren om de dag goed mee te starten. Ook word je verwend met de bekende mini-galettes en botermadeleines voor bij de koffie.

Begin jij ook al te watertanden?

Pasen

AFGELOPEN: Win een paasmand t.w.v. € 500

Zoetekauwen opgelet! Alsof Pasen nog niet genoeg zoetigheden met zich meebrengt, doen wij er nog een schepje bovenop! Want met deze wedstrijd maak je kans op een mand vol chocolade t.w.v. € 250.

Van chocolade paaseitjes in alle kleuren en smaken tot volwaardige chocolade paashazen en koekjes met chocolade vulling. Begin jij al te watertanden? Waag dan snel je kans en wie weet geniet jij binnenkort van al dit lekkers.

Win een mand vol zoet en lekkers voor Pasen.

Button

Ontbijt

AFGELOPEN: Win een ontbijtmand voor Pasen

Pasen staat voor de deur! Kijk jij er al naar uit om met de hele familie rond de tafel te zitten? Doe dan mee met deze wedstrijd, want je kan een heerlijk paasontbijt winnen.

Champagne, verse broodjes, koffiekoeken, gerookte zalm, spek, chocolade en natuurlijk gekleurde paaseitjes. Het zit allemaal in deze lekkere ontbijtmand. Wat heb je nog meer nodig? Waag snel je kans en begin al smullend het paasweekend.

Waag je kans op een ontbijtmand voor Pasen.

Button

Veiligheidsschoenen en Werkkleding

Waarom veiligheidsschoenen en werkkleding onmisbaar zijn voor elk bedrijf!

In een wereld waarin veiligheid een topprioriteit is, vormen veiligheidsschoenen en werkkleding een essentieel onderdeel van de uitrusting van werknemers in bijna elk bedrijf. Of je nu op een bouwplaats staat, in een fabriek werkt of zelfs in een kantooromgeving bent, het belang van deze beschermende kledingstukken kan niet worden overschat. Laten we eens dieper ingaan op waarom veiligheidsschoenen en werkkleding niet alleen een must-have zijn, maar ook een investering in het welzijn en de productiviteit van werknemers.

Bescherming tegen ongevallen

Een van de meest voor de hand liggende redenen waarom veiligheidsschoenen en werkkleding van vitaal belang zijn, is de bescherming die ze bieden tegen ongevallen op de werkvloer. Of het nu gaat om zware objecten die kunnen vallen, scherpe materialen die kunnen snijden of gevaarlijke stoffen die kunnen morsen, de juiste kleding kan ernstige verwondingen voorkomen. Veiligheidsschoenen heren met versterkte neuzen kunnen bijvoorbeeld de impact van vallende voorwerpen verminderen, terwijl werkkleding gemaakt van duurzame materialen snijwonden en brandwonden kan voorkomen.

Wettelijke voorschriften en normen

Veel landen hebben strikte wetten en voorschriften met betrekking tot veiligheid op de werkplek, en het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot boetes en juridische problemen voor bedrijven. Het verstrekken van geschikte veiligheidsschoenen en werkkleding aan werknemers is vaak een vereiste om aan deze voorschriften te voldoen. Door te investeren in de juiste uitrusting, door bijvoorbeeld  werkkleding kopen, kunnen bedrijven niet alleen boetes vermijden, maar ook laten zien dat ze de veiligheid van hun werknemers serieus nemen.

Verhoogde productiviteit

Een veilige werkomgeving is een productieve werkomgeving. Wanneer werknemers zich veilig en beschermd voelen, kunnen ze zich volledig concentreren op hun taken zonder zich zorgen te maken over mogelijke gevaren. Veiligheidsschoenen en werkkleding dragen bij aan dit gevoel van veiligheid en kunnen dus indirect de productiviteit verhogen. Bovendien kunnen goed passende en comfortabele schoenen en kleding het fysieke comfort van werknemers verbeteren, waardoor ze zich beter kunnen concentreren en minder snel vermoeid raken tijdens lange werkdagen. 

Werk aan je bedrijfsimago

Het verstrekken van hoogwaardige veiligheidsuitrusting aan werknemers kan ook het bedrijfsimago verbeteren en de morale verhogen. Werknemers waarderen het wanneer hun werkgever zich bekommert om hun veiligheid en welzijn, wat kan leiden tot een grotere loyaliteit en betrokkenheid bij het bedrijf. Daarnaast kan een goed veiligheidsbeleid bijdragen aan een positief imago bij klanten, leveranciers en andere belanghebbenden, wat op zijn beurt kan leiden tot meer zakelijke kansen en groei.

Veiligheidsschoenen en werkkleding zijn niet zomaar accessoires op de werkvloer, maar essentiële hulpmiddelen die bijdragen aan een veilige, productieve en positieve werkomgeving. Door te investeren in de juiste uitrusting kunnen bedrijven niet alleen voldoen aan wettelijke voorschriften, maar ook het welzijn en de productiviteit van hun werknemers verbeteren, hun bedrijfsimago versterken en bijdragen aan een cultuur van veiligheid en respect op de werkvloer.

Lotus

AFGELOPEN: Win een heerlijk pakket van Lotus

Heb jij altijd speculaaspasta in de kast staan? Of vind je dat een lekker koekje bij de koffie niet mag ontbreken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Tijdelijk kan je een lekker pakket van Lotus winnen.

In het pakket zitten niet alleen de klassieke Lotus speculaas koekjes, maar ook chocolade met Biscoff, crunchy spread en andere koeken. Doe snel mee met de wedstrijd en vul je voorraadkast met deze heerlijke snacks en chocolade.

Waag je kans op het pakket!

Button

Win een getaway naar Rome voor 2

Heb jij wat goed te maken na valentijn? Misschien is de dag van de liefde jou volledig ontglipt en ben jij iemand een cadeautje tegoed. Of misschien laat de ware nog even op zich wachten en hebben jij en een vriend(in) nood aan wat zelfliefde. Zeg het met een romantische trip naar Rome.

Je hoort het goed. Met deze wedstrijd maak jij kans op een all-inclusive vakantie voor twee naar het romantische Rome. Omgeef je door de mooiste gebouwen en geschiedenis.Waag je kans!

Waag je kans op een reisje voor twee.

leonidas

Valentijnsactie: win een Leonidas chocolademand

Wil jij iemand verrassen met valentijn? Dan komt deze wedstrijd als geroepen, want je kan nu een chocoladepakket van Leonidas winnen. Een goedgevuld pakket vol endorfines, dat kan iedereen wel gebruiken.

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Van de klassieke Manon tot chocolade met likeur, er is voor ieder wat wils. Doe dus snel mee en geniet van een doosje vol geluk.

Waag je kans en wie weet ben jij de winnaar.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife