dettol

Win gratis producten van Dettol

Poetsen is geen leuke taak, gelukkig is dat met de juiste producten een fluitje van een cent. Heel wat schoonmaakmiddelen ruiken vaak lekker, maar poetsen niet grondig. Dettol doet dat wel en jij kan dit nu zelf gratis ondervinden!

Dettol doodt niet alleen bacteriën, maar helpt ook bij het verwijderen van hardnekkige vlekken. En dat allemaal zonder in te boeten op de geur. Doe snel mee en laat je huis sprankelen dankzij de gratis producten van Dettol.

Waag je kans op een pakket vol Dettol producten.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife

B

Win een Aldi cadeaubon t.w.v. € 500

Leg jij altijd meer in je winkelkar dan er op je boodschappenlijstje staat? Dan kan het totaalbedrag je wel eens doen schrikken. Het overkomt ons, helaas, allemaal wel eens, daarom kan je nu een Aldi cadeaukaart t.w.v. € 500 winnen.

Met deze leuke prijs kan je je volledig laten gaan in de winkel en ga met een volle winkelkar buiten zonder er ook maar 1 cent voor te betalen. Wie wil dat nu niet?

Vul je gegevens in en maak kans op deze cadeaubon.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife

Pasen

AFGELOPEN: Win een paasmand t.w.v. € 500

Zoetekauwen opgelet! Alsof Pasen nog niet genoeg zoetigheden met zich meebrengt, doen wij er nog een schepje bovenop! Want met deze wedstrijd maak je kans op een mand vol chocolade t.w.v. € 250.

Van chocolade paaseitjes in alle kleuren en smaken tot volwaardige chocolade paashazen en koekjes met chocolade vulling. Begin jij al te watertanden? Waag dan snel je kans en wie weet geniet jij binnenkort van al dit lekkers.

Win een mand vol zoet en lekkers voor Pasen.

Button

Ontbijt

AFGELOPEN: Win een ontbijtmand voor Pasen

Pasen staat voor de deur! Kijk jij er al naar uit om met de hele familie rond de tafel te zitten? Doe dan mee met deze wedstrijd, want je kan een heerlijk paasontbijt winnen.

Champagne, verse broodjes, koffiekoeken, gerookte zalm, spek, chocolade en natuurlijk gekleurde paaseitjes. Het zit allemaal in deze lekkere ontbijtmand. Wat heb je nog meer nodig? Waag snel je kans en begin al smullend het paasweekend.

Waag je kans op een ontbijtmand voor Pasen.

Button

Veiligheidsschoenen en Werkkleding

Waarom veiligheidsschoenen en werkkleding onmisbaar zijn voor elk bedrijf!

In een wereld waarin veiligheid een topprioriteit is, vormen veiligheidsschoenen en werkkleding een essentieel onderdeel van de uitrusting van werknemers in bijna elk bedrijf. Of je nu op een bouwplaats staat, in een fabriek werkt of zelfs in een kantooromgeving bent, het belang van deze beschermende kledingstukken kan niet worden overschat. Laten we eens dieper ingaan op waarom veiligheidsschoenen en werkkleding niet alleen een must-have zijn, maar ook een investering in het welzijn en de productiviteit van werknemers.

Bescherming tegen ongevallen

Een van de meest voor de hand liggende redenen waarom veiligheidsschoenen en werkkleding van vitaal belang zijn, is de bescherming die ze bieden tegen ongevallen op de werkvloer. Of het nu gaat om zware objecten die kunnen vallen, scherpe materialen die kunnen snijden of gevaarlijke stoffen die kunnen morsen, de juiste kleding kan ernstige verwondingen voorkomen. Veiligheidsschoenen heren met versterkte neuzen kunnen bijvoorbeeld de impact van vallende voorwerpen verminderen, terwijl werkkleding gemaakt van duurzame materialen snijwonden en brandwonden kan voorkomen.

Wettelijke voorschriften en normen

Veel landen hebben strikte wetten en voorschriften met betrekking tot veiligheid op de werkplek, en het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot boetes en juridische problemen voor bedrijven. Het verstrekken van geschikte veiligheidsschoenen en werkkleding aan werknemers is vaak een vereiste om aan deze voorschriften te voldoen. Door te investeren in de juiste uitrusting, door bijvoorbeeld  werkkleding kopen, kunnen bedrijven niet alleen boetes vermijden, maar ook laten zien dat ze de veiligheid van hun werknemers serieus nemen.

Verhoogde productiviteit

Een veilige werkomgeving is een productieve werkomgeving. Wanneer werknemers zich veilig en beschermd voelen, kunnen ze zich volledig concentreren op hun taken zonder zich zorgen te maken over mogelijke gevaren. Veiligheidsschoenen en werkkleding dragen bij aan dit gevoel van veiligheid en kunnen dus indirect de productiviteit verhogen. Bovendien kunnen goed passende en comfortabele schoenen en kleding het fysieke comfort van werknemers verbeteren, waardoor ze zich beter kunnen concentreren en minder snel vermoeid raken tijdens lange werkdagen. 

Werk aan je bedrijfsimago

Het verstrekken van hoogwaardige veiligheidsuitrusting aan werknemers kan ook het bedrijfsimago verbeteren en de morale verhogen. Werknemers waarderen het wanneer hun werkgever zich bekommert om hun veiligheid en welzijn, wat kan leiden tot een grotere loyaliteit en betrokkenheid bij het bedrijf. Daarnaast kan een goed veiligheidsbeleid bijdragen aan een positief imago bij klanten, leveranciers en andere belanghebbenden, wat op zijn beurt kan leiden tot meer zakelijke kansen en groei.

Veiligheidsschoenen en werkkleding zijn niet zomaar accessoires op de werkvloer, maar essentiële hulpmiddelen die bijdragen aan een veilige, productieve en positieve werkomgeving. Door te investeren in de juiste uitrusting kunnen bedrijven niet alleen voldoen aan wettelijke voorschriften, maar ook het welzijn en de productiviteit van hun werknemers verbeteren, hun bedrijfsimago versterken en bijdragen aan een cultuur van veiligheid en respect op de werkvloer.

Lotus

Win een heerlijk pakket van Lotus

Heb jij altijd speculaaspasta in de kast staan? Of vind je dat een lekker koekje bij de koffie niet mag ontbreken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Tijdelijk kan je een lekker pakket van Lotus winnen.

In het pakket zitten niet alleen de klassieke Lotus speculaas koekjes, maar ook chocolade met Biscoff, crunchy spread en andere koeken. Doe snel mee met de wedstrijd en vul je voorraadkast met deze heerlijke snacks en chocolade.

Waag je kans op het pakket!

Button

Win een getaway naar Rome voor 2

Heb jij wat goed te maken na valentijn? Misschien is de dag van de liefde jou volledig ontglipt en ben jij iemand een cadeautje tegoed. Of misschien laat de ware nog even op zich wachten en hebben jij en een vriend(in) nood aan wat zelfliefde. Zeg het met een romantische trip naar Rome.

Je hoort het goed. Met deze wedstrijd maak jij kans op een all-inclusive vakantie voor twee naar het romantische Rome. Omgeef je door de mooiste gebouwen en geschiedenis.Waag je kans!

Waag je kans op een reisje voor twee.

leonidas

Valentijnsactie: win een Leonidas chocolademand

Wil jij iemand verrassen met valentijn? Dan komt deze wedstrijd als geroepen, want je kan nu een chocoladepakket van Leonidas winnen. Een goedgevuld pakket vol endorfines, dat kan iedereen wel gebruiken.

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Van de klassieke Manon tot chocolade met likeur, er is voor ieder wat wils. Doe dus snel mee en geniet van een doosje vol geluk.

Waag je kans en wie weet ben jij de winnaar.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife

e-bike

Win een e-bike t.w.v. € 2.500

Fiets jij graag, maar zijn lange fietstochten toch een stapje te ver? Dan is een elektrische fiets echt iets voor jou! Met een ebike kan je zonder te veel inspanningen te leveren nieuwe bestemmingen ontdekken. Geweldig toch? Je hebt geluk, want je kan er nu één winnen.

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een elektrische fiets. Het is milieuvriendelijk én ideaal voor lange afstanden. Zie je jezelf al moeiteloos tussen de kleurrijke vallende blaadjes rijden? Waar wacht je dan nog op?

Waag je kans op een ebike t.w.v. € 2.500.

Button

Win een cadeaubon van Decathlon t.w.v. € 500

Heb jij ook goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Misschien wil je stoppen met roken, een nieuwe hobby uitproberen of misschien wel meer bewegen. Wij hebben goed nieuws voor jou: jij maakt kans op een giftvoucher t.w.v. € 500 voor Decathlon.

Of je van 2024 het jaar wil maken waar je eindelijk yoga onder de knie krijgt, een nieuwe sport uitprobeert of kamperen een kans geeft, met deze giftvoucher haal je alle benodigdheden in huis en haal je je doel in geen tijd.

Doe mee en ontdek of je één van de 10 cadeaubonnen gewonnen hebt.

Win tickets voor Alex Agnew op Werchter Parklife

Amazon

Win een Amazon giftvoucher

Speciaal voor kerst pakken we uit met een extra cadeautje voor jou! Jij kunt namelijk een voucher t.w.v. € 500 bij Amazon winnen om te spenderen bij de grootste webshop ter wereld!

Slaat jouw familie de bal helemaal mis met de keuze van kerstcadeaus vanavond? Dan kun je rustig bij Amazon even rondsnuizen en kiezen wat jouw hart echt begeert! Of begin met een voorsprong aan je goede voornemens en kies een nieuwe sportoutfit uit (die je allicht nooit gaat dragen!). Fijne kerst!

Waag je kans op de fantastische cadeaubon.

Button

Aldi

Waag je kans op een Aldi kerstcadeaukaart

Organiseer jij een groot kerstfeest dit jaar? Of ben jij verantwoordelijk voor het dessert op kerstavond? Doe dan zeker mee met deze wedstrijd, want je maakt kans op een fantastische cadeaubon van Aldi.

Bij Aldi vind je alles om lekkere cocktails, heerlijke hapjes of een driegangenmenu mee te maken. En als winnaar hoef je geen enkele cent te betalen. Doe dus snel mee en wie weet kan jij binnenkort gratis winkelen.

Waag je kans op een Aldi waardebon t.w.v. € 500.

Button